HydraFacial®

HydraFacial®, een geavanceerde non-invasieve behandeling om de huid te optimaliseren.

HydraFacial is een geavanceerde en veelzijdige niet-invasieve huidbehandeling die de huid op meerdere manieren ten goede komt. Deze behandeling is ontworpen om de huid te reinigen, te exfoliëren, te hydrateren en te revitaliseren, en combineert verschillende effectieve stappen om een algehele huidverbetering te bereiken.

Stap 1: Reiniging - HydraFacial begint met een grondige reiniging van de huid om onzuiverheden en oppervlaktevuil te verwijderen, waardoor de huid klaar is voor de volgende stappen.

Stap 2: Zachte chemische peeling - Vervolgens wordt een milde chemische peeling toegepast om dode huidcellen voorzichtig te exfoliëren en de huidtextuur te verbeteren. Deze peeling is zacht en niet irriterend.

Stap 3: Pijnloze extracties - HydraFacial maakt gebruik van een zuigsysteem om zachtjes onzuiverheden en verstopte poriën te verwijderen zonder ongemak of pijn voor de cliënt. Dit is vergelijkbaar met een traditionele gezichtsbehandeling, maar veel comfortabeler.

Stap 4: Diepe hydratatie - Tijdens deze stap wordt de huid geïnfuseerd met hydraterende serums die hyaluronzuur en antioxidanten bevatten. Dit helpt de huid te hydrateren en te voeden, waardoor ze er fris en stralend uitziet.

Stap 5: Bescherming - Ten slotte wordt de huid beschermd met serums die antioxidanten en peptiden bevatten, die de huid helpen om zich te verdedigen tegen schade door vrije radicalen en de tekenen van veroudering verminderen.

Het resultaat van een HydraFacial-behandeling is direct zichtbaar, met een gladdere, helderdere en stralende huid. Bovendien kan HydraFacial worden aangepast aan de specifieke behoeften van de huid, waardoor het geschikt is voor diverse huidtypen en huidproblemen, waaronder fijne lijntjes, rimpels, acne, pigmentvlekken en meer.

Om langdurige resultaten te behouden, worden periodieke sessies aanbevolen. HydraFacial is een populaire keuze geworden voor diegenen die op zoek zijn naar een effectieve en comfortabele huidbehandeling met minimale hersteltijd en maximale voordelen. Het kan worden uitgevoerd door getrainde huidspecialisten in schoonheidsklinieken en spa's over de hele wereld.

 • Boek Afspraak

  Boek online een afspraak in (ook mogelijk via mail of telefonisch).

 • Intakegesprek

  Tijdens onze eerste kennismaking kunnen wij je huidklachten analyseren.

 • Huidscan & Plan

  Na stap 2 maken wij m.b.v. gespecialiseerde apparaat een huidscan voor een plan op maat.

 • Vervolg Afspraak

  Zodra wij de benodigde analyse hebben gemaakt, kunnen wij een behandelplan opstellen!

1 van 4

Supplementen

Bij La Beauté Unique is het mogelijk om tijdens de behandeling ook supplementen bij te nemen om zo een optimaal resultaat te behalen.

Qms Alpha Detox

Alginaat masker op maat

Medische Microneedling

Booster Peeling

Cryo Mesotherapy

Dermaplaning

Frozen Eyes

Micro Mesotherapy

Coolifting

 • Bij La Beauté Unique bieden wij ook combinatie behandelingen aan. Bij elk bezoek bepaald La Beauté Unique wat jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met ons hoogtechnologisch verzorgingsapparaat aangewezen. Na een zonvakantie, een stressvolle periode, een stevige detox: er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft. Uit ervaring en onderzoek hebben wij zes combinatie behandelingen samengesteld.

  • Combi Signature Hydrafacial & Skinpen
  • Combi Signature Hydrafacial & Freeze Infusion
  • Combi Premium Hydrafacial & Frozen eyes & Freeze infusion
  • Oxygeneo – Tripollar – Micro Mesotherapy
  • Snow facial (reiniging , peeling op maat, Cryo facial)
  • Glow Facial (peeling Vit C , Tripollar , Cryo facial mesotherapy met specifieke serums op maat)