Micro Mesotherapy

Verbeterde spankracht, stevigheid, en volume door hydratatie van je huid.

Micro Meso Therapy, ook wel bekend als microneedling, is een geavanceerde huidverjongingsbehandeling die gebruikmaakt van specifieke lichaamseigen en goed opneembare substanties om de huid te activeren en te laten functioneren als een jonge huid. Deze behandeling biedt zowel onmiddellijke resultaten na de eerste sessie als langdurige verbetering na een kuur van 6 tot 8 wekelijkse behandelingen.

De Bio-revitalisatie met Micro Meso Therapy heeft drie belangrijke functies:

Herstructurerend: Het stimuleert celvernieuwing en verhoogt de productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.
Anti-oxidatief: Het helpt de huid zich te beschermen tegen schade door vrije radicalen, waardoor vroegtijdige veroudering wordt voorkomen.
Hydraterend: Deze behandeling voorziet de huid snel van vocht, wat essentieel is voor een gezonde en stralende huid.

  Micro Meso Therapy maakt gebruik van een speciale pen met microscopisch kleine naaldjes die de huid zachtjes doorboren. Deze naaldjes creëren microscopisch kleine verwondingen in de huid, waardoor het natuurlijke genezingsproces wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt collageen en elastine aangemaakt, en de huid wordt gerevitaliseerd.

  De behandeling kan effectief zijn bij het verminderen van tekenen van veroudering, het vervagen van littekens, het verminderen van hyperpigmentatie en het verbeteren van de algehele huidtextuur en -teint. Over het algemeen heeft Micro Meso Therapy een korte hersteltijd, met slechts enkele dagen lichte roodheid en zwelling.

  Een consultatie voorafgaand aan de behandeling is aanbevolen om te bepalen of Micro Meso Therapy geschikt is voor jouw specifieke huidconditie en om het gewenste behandelplan vast te stellen.

   • Boek Afspraak

    Boek online een afspraak in (ook mogelijk via mail of telefonisch).

   • Intakegesprek

    Tijdens onze eerste kennismaking kunnen wij je huidklachten analyseren.

   • Huidscan & Plan

    Na stap 2 maken wij m.b.v. gespecialiseerde apparaat een huidscan voor een plan op maat.

   • Vervolg Afspraak

    Zodra wij de benodigde analyse hebben gemaakt, kunnen wij een behandelplan opstellen!

   1 van 4

   Supplementen

   Bij La Beauté Unique is het mogelijk om tijdens de behandeling ook supplementen bij te nemen om zo een optimaal resultaat te behalen.

   Qms Alpha Detox

   Alginaat masker op maat

   Medische Microneedling

   Booster Peeling

   Cryo Mesotherapy

   Dermaplaning

   Frozen Eyes

   Micro Mesotherapy

   Coolifting

   • Bij La Beauté Unique bieden wij ook combinatie behandelingen aan. Bij elk bezoek bepaald La Beauté Unique wat jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met ons hoogtechnologisch verzorgingsapparaat aangewezen. Na een zonvakantie, een stressvolle periode, een stevige detox: er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft. Uit ervaring en onderzoek hebben wij zes combinatie behandelingen samengesteld.

    • Combi Signature Hydrafacial & Skinpen
    • Combi Signature Hydrafacial & Freeze Infusion
    • Combi Premium Hydrafacial & Frozen eyes & Freeze infusion
    • Oxygeneo – Tripollar – Micro Mesotherapy
    • Snow facial (reiniging , peeling op maat, Cryo facial)
    • Glow Facial (peeling Vit C , Tripollar , Cryo facial mesotherapy met specifieke serums op maat)