Skinpen

Huidvernieuwing met Minimale Downtime

Met SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT) wordt jouw huid vernieuwd zonder oppervlakkige schade. SkinPen is het eerste FDA-goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld en het enige dat ook is goedgekeurd voor de behandeling van acné-littekens. 

Deze behandeling stimuleert natuurlijke herstelmechanismen door micro-perforaties te creëren, waardoor de huid collageen en elastine aanmaakt. Hierdoor worden littekens verminderd, fijne lijntjes verzacht en poriën verfijnd. SkinPen is geschikt voor elk huidtype en biedt aanzienlijke voordelen voor een jeugdige uitstraling. Ontdek de huidvernieuwende kracht van SkinPen bij La Beauté Unique!

Een van de opmerkelijke aspecten van SkinPen is de effectiviteit ervan bij de behandeling van acné-littekens. Littekens kunnen vaak een bron van frustratie en onzekerheid zijn, maar met SkinPen kunnen ze merkbaar worden verminderd, waardoor je huid er gladder en egaler uitziet.

De behandeling met SkinPen is niet alleen geschikt voor het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van littekens, maar ook voor het verminderen van fijne lijntjes en het verfijnen van de poriën. Het resultaat is een jeugdige, stralende teint die er gezonder en frisser uitziet.

Bij La Beauté Unique begrijpen we dat elke huid uniek is en individuele behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte SkinPen-behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke doelen en huidtype. Onze huidspecialisten zullen nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

 • Boek Afspraak

  Boek online een afspraak in (ook mogelijk via mail of telefonisch).

 • Intakegesprek

  Tijdens onze eerste kennismaking kunnen wij je huidklachten analyseren.

 • Huidscan & Plan

  Na stap 2 maken wij m.b.v. gespecialiseerde apparaat een huidscan voor een plan op maat.

 • Vervolg Afspraak

  Zodra wij de benodigde analyse hebben gemaakt, kunnen wij een behandelplan opstellen!

1 van 4

Supplementen

Bij La Beauté Unique is het mogelijk om tijdens de behandeling ook supplementen bij te nemen om zo een optimaal resultaat te behalen.

Qms Alpha Detox

Alginaat masker op maat

Medische Microneedling

Booster Peeling

Cryo Mesotherapy

Dermaplaning

Frozen Eyes

Micro Mesotherapy

Coolifting

 • Bij La Beauté Unique bieden wij ook combinatie behandelingen aan. Bij elk bezoek bepaald La Beauté Unique wat jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met ons hoogtechnologisch verzorgingsapparaat aangewezen. Na een zonvakantie, een stressvolle periode, een stevige detox: er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft. Uit ervaring en onderzoek hebben wij zes combinatie behandelingen samengesteld.

  • Combi Signature Hydrafacial & Skinpen
  • Combi Signature Hydrafacial & Freeze Infusion
  • Combi Premium Hydrafacial & Frozen eyes & Freeze infusion
  • Oxygeneo – Tripollar – Micro Mesotherapy
  • Snow facial (reiniging , peeling op maat, Cryo facial)
  • Glow Facial (peeling Vit C , Tripollar , Cryo facial mesotherapy met specifieke serums op maat)