EMS Reshape Pro

EMS Reshape Pro

EMS Reshape pro is dé manier om vet te verbranden en spieren op te bouwen. Gedurende de behandeling wordt het spierweefsel en worden de vetcellen intensief behandeld. Tijdens een normale work-out zijn ongeveer 20% tot 30% van de spieren actief. Bij deze behandeling is dat bijna 100%. De EMS reshape zorgt daarmee voor maximale spiercontracties die niet behaald kunnen worden tijdens een work-out. Hoewel het apparaat spiermassa opbouwt en vet verbrandt, blijft uw huid onaangetast. Na de behandeling(en) kunt u een plattere en strakkere buik en/of strakkere billen verwachten en is uw spiermassa aanzienlijk toegenomen.

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een plattere buik, een strakkere buik en/of strakkere billen willen.

Werking van EMS Reshape Pro

De bijwerkingen van een EMS Reshape Pro behandeling?

Het gevoel van de behandeling kan vergeleken worden met een intensieve work-out, maar is niet pijnlijk. Daarnaast zweet u niet, anders dan tijdens een gewone work-out in de sportschool. Een ander voordeel van de EMS reshape behandeling is, dat er geen hersteltijd is na de behandeling en dat spierpijn niet of nauwelijks optreedt.

Wat is het resultaat van de EMS Reshape Pro?

De behandeling is zeer populair omdat het resultaat vrijwel direct na de behandeling zichtbaar is. Voor een optimaal resultaat zijn er minimaal 4 behandelingen nodig, verspreid over 2 tot 3 weken. Na de laatste behandeling zult u zien dat u een plattere buik en een strakkere buik en/of strakkere billen heeft en dat u meer spieren heeft ontwikkeld. Ook onder de huid vinden er veranderingen plaats. Zo zult u merken dat sporten makkelijker gaat omdat de core sterker is geworden.

Hoe ziet een EMS reshape behandeling eruit?

Deze kortdurende maar intensieve behandeling wordt gedaan in kuurvorm en heeft als behandelzones; de buik, de billen en de armen. Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. Zodra u ligt worden de handstukken op het lichaam gezet door middel van een elastische band. De handstukken zorgen voor elektromagnetische energie die de spieren laat samentrekken. Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van de spieren toe, waardoor de spiermassa aanzienlijk vergroot en het vetpercentage afneemt.

La Beauté Unique Body Treatments

De EMS Reshape Pro is niet geschikt voor:

Als je een pacemaker hebt

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft

Als je een koperspiraal hebt of als je metalen implantaten hebt in je lichaam

Bij een BMI hoger dan 25 (de behandeling is dan niet effectief) of bij een buik vetplooi van meer dan 5 centimeter

Als je last hebt van een bindweefsel- of spieraandoening

 • Boek Afspraak

  Boek online een afspraak in (ook mogelijk via mail of telefonisch).

 • Intakegesprek

  Tijdens onze eerste kennismaking kunnen wij je lichaam- en huidklachten analyseren.

 • Huidscan & Plan

  Na stap 2 maken wij m.b.v. gespecialiseerde apparaat een scan voor een plan op maat.

 • Vervolg Afspraak

  Zodra wij de benodigde analyse hebben gemaakt, kunnen wij een behandelplan opstellen!

1 van 4