QMS Treatments

QMS MEDICOSMETICS, een revolutionaire behandelmethode om onze huid te stimuleren met collageen.

QMS Medicosmetics is een vooraanstaand merk op het gebied van huidverzorging dat bekend staat om zijn geavanceerde en doeltreffende benadering van huidverjonging. In tegenstelling tot veel andere huidverzorgingsmerken, legt QMS de nadruk op het aanvullen van collageen in de huid, wat essentieel is voor het behoud van een jeugdige uitstraling. De producten van QMS bevatten een indrukwekkende concentratie van 82% actieve werkstoffen, waaronder hoogwaardig collageen, om de huid te voeden en te verjongen. 

Een onderscheidend kenmerk van QMS is dat het niet alleen gericht is op het stimuleren van de natuurlijke collageenproductie van de huid, maar ook op het daadwerkelijk aanvullen van het collageen. Deze aanpak heeft geleid tot opvallende resultaten bij het verminderen van tekenen van veroudering en het herstellen van de jeugdige uitstraling van de huid, zonder de noodzaak van invasieve injectietechnieken.

Binnen ons aanbod van huidverzorgingsbehandelingen bieden wij drie specifieke QMS-behandelingen aan:

MEET & TREAT QMS: Deze behandeling omvat een diepe reiniging, het gebruik van de QMS Collageen Set van 30 ml en de toepassing van producten zoals de Sport Active Cream en Moisturizing Balance. Het is ontworpen om de huid te hydrateren, te voeden en in balans te brengen.

QMS SK-ALPHA DETOX: Deze behandeling richt zich op collageenverjonging, verbetering van de bloedcirculatie en het afvoeren van schadelijke afvalstoffen uit de huid. Het resulteert in een gezondere, stralende huid.

QMS NEOTISSUEDERMIE: Deze behandeling heeft tot doel om de vocht- en vetbalans in de huid te herstellen, waardoor de huid er frisser en jeugdiger uitziet.

QMS BALANCE: Deze behandeling is gericht op het verminderen van roodheid en irritatie in de huid, waardoor de huid rustiger en comfortabeler aanvoelt.

QMS Medicosmetics heeft een uitstekende reputatie in de huidverzorgingsindustrie en wordt vaak aanbevolen door professionals in schoonheidsklinieken en spa's. De nadruk op collageenaanvulling en de hoge concentratie van actieve ingrediënten maken !QMS-producten en behandelingen een krachtige keuze voor diegenen die streven naar een jeugdige, stralende huid.

  • Boek Afspraak

   Boek online een afspraak in (ook mogelijk via mail of telefonisch).

  • Intakegesprek

   Tijdens onze eerste kennismaking kunnen wij je huidklachten analyseren.

  • Huidscan & Plan

   Na stap 2 maken wij m.b.v. gespecialiseerde apparaat een huidscan voor een plan op maat.

  • Vervolg Afspraak

   Zodra wij de benodigde analyse hebben gemaakt, kunnen wij een behandelplan opstellen!

  1 van 4

  Supplementen

  Bij La Beauté Unique is het mogelijk om tijdens de behandeling ook supplementen bij te nemen om zo een optimaal resultaat te behalen.

  Qms Alpha Detox

  Alginaat masker op maat

  Medische Microneedling

  Booster Peeling

  Cryo Mesotherapy

  Dermaplaning

  Frozen Eyes

  Micro Mesotherapy

  Coolifting

  • Bij La Beauté Unique bieden wij ook combinatie behandelingen aan. Bij elk bezoek bepaald La Beauté Unique wat jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met ons hoogtechnologisch verzorgingsapparaat aangewezen. Na een zonvakantie, een stressvolle periode, een stevige detox: er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft. Uit ervaring en onderzoek hebben wij zes combinatie behandelingen samengesteld.

   • Combi Signature Hydrafacial & Skinpen
   • Combi Signature Hydrafacial & Freeze Infusion
   • Combi Premium Hydrafacial & Frozen eyes & Freeze infusion
   • Oxygeneo – Tripollar – Micro Mesotherapy
   • Snow facial (reiniging , peeling op maat, Cryo facial)
   • Glow Facial (peeling Vit C , Tripollar , Cryo facial mesotherapy met specifieke serums op maat)