Frozen Eyes

Een Stralende Blik, Een Stralende Jij

Het is geen geheim dat de ogen vaak het eerste zijn dat opvalt als we iemand ontmoeten. Een frisse, stralende oogopslag kan wonderen doen voor je uitstraling en zelfvertrouwen. Soms hebben we echter wat meer nodig dan de klassieke komkommerschijfjes om de vermoeidheid rondom onze ogen aan te pakken. Voor degenen onder ons die worstelen met kraaienpootjes, donkere kringen en vochtwallen, is er de oplossing: de Frozen Eyes-behandeling.

Bij La Beauté Unique begrijpen we dat je ogen een cruciale rol spelen in hoe je je voelt en hoe je door anderen wordt waargenomen. Daarom hebben we de Frozen Eyes-behandeling ontworpen, een baanbrekende benadering van oogverzorging die verder gaat dan de conventionele methoden. Deze behandeling is speciaal ontworpen om de tekenen van vermoeidheid en veroudering rondom de ogen aan te pakken, en dat alles zonder chirurgie of ingrijpende procedures.

Onze Frozen Eyes-behandeling heeft twee hoofddoelen: het stimuleren van collageenproductie en het verminderen van donkere kringen. Hoe doen we dat? Het geheim zit hem in geavanceerde technologie en doordachte ingrediënten.

Een van de belangrijkste voordelen van de Frozen Eyes-behandeling is de stimulatie van collageenproductie. Collageen is het natuurlijke eiwit in onze huid dat verantwoordelijk is voor stevigheid en elasticiteit. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, wat kan leiden tot het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Onze behandeling helpt de huid rondom je ogen om meer collageen aan te maken, wat resulteert in een zichtbare lifting en een jeugdiger uiterlijk.

Daarnaast richten we ons op het verminderen van die vervelende donkere kringen. Donkere kringen kunnen het gevolg zijn van verschillende factoren, waaronder vermoeidheid, stress en genetica. De Frozen Eyes-behandeling bevat speciale ingrediënten en technologieën die de bloedvaten rondom de ogen stimuleren, waardoor de donkere kringen geleidelijk verminderen en je een meer uitgeruste uitstraling krijgt.

Bij La Beauté Unique streven we ernaar om niet alleen de buitenkant, maar ook het innerlijke zelfvertrouwen van onze klanten te versterken. Onze Frozen Eyes-behandeling is niet alleen gericht op uiterlijke schoonheid, maar ook op het herstel van je zelfvertrouwen en eigenwaarde. We willen dat je elke dag met trots in de spiegel kijkt en glimlacht omdat je weet dat je er op je best uitziet.

Overweeg de Frozen Eyes-behandeling als jouw geheime wapen om je oogopslag te verbeteren en je algehele uitstraling te verjongen. Of je nu voor een belangrijke gebeurtenis staat, jezelf wilt trakteren op een beetje luxe verwennerij, of gewoon een frisse blik wilt voor het dagelijks leven, wij staan voor je klaar om je te helpen die stralende ogen te bereiken waar je altijd van hebt gedroomd. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je begeleiden op je reis naar een stralendere, zelfverzekerdere versie van jezelf.

 • Boek Afspraak

  Boek online een afspraak in (ook mogelijk via mail of telefonisch).

 • Intakegesprek

  Tijdens onze eerste kennismaking kunnen wij je huidklachten analyseren.

 • Huidscan & Plan

  Na stap 2 maken wij m.b.v. gespecialiseerde apparaat een huidscan voor een plan op maat.

 • Vervolg Afspraak

  Zodra wij de benodigde analyse hebben gemaakt, kunnen wij een behandelplan opstellen!

1 van 4

Supplementen

Bij La Beauté Unique is het mogelijk om tijdens de behandeling ook supplementen bij te nemen om zo een optimaal resultaat te behalen.

Qms Alpha Detox

Alginaat masker op maat

Medische Microneedling

Booster Peeling

Cryo Mesotherapy

Dermaplaning

Frozen Eyes

Micro Mesotherapy

Coolifting

 • Bij La Beauté Unique bieden wij ook combinatie behandelingen aan. Bij elk bezoek bepaald La Beauté Unique wat jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met ons hoogtechnologisch verzorgingsapparaat aangewezen. Na een zonvakantie, een stressvolle periode, een stevige detox: er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft. Uit ervaring en onderzoek hebben wij zes combinatie behandelingen samengesteld.

  • Combi Signature Hydrafacial & Skinpen
  • Combi Signature Hydrafacial & Freeze Infusion
  • Combi Premium Hydrafacial & Frozen eyes & Freeze infusion
  • Oxygeneo – Tripollar – Micro Mesotherapy
  • Snow facial (reiniging , peeling op maat, Cryo facial)
  • Glow Facial (peeling Vit C , Tripollar , Cryo facial mesotherapy met specifieke serums op maat)