Freeze Infusion

Herstel de Jeugdige Gloed van Je Huid

Bij onze Infusionfreeze-behandeling hebben we één doel voor ogen: jouw huid transformeren zodat deze weer de elasticiteit, vitaliteit en jeugdige gloed terugkrijgt waar je naar verlangt. Deze geavanceerde anti-aging behandeling combineert op ingenieuze wijze twee krachtige technologieën om een unieke en effectieve huidverzorgingservaring te bieden.

Radiofrequentie Bevriezen: Revolutionaire Huidverjonging

Onze Infusionfreeze-behandeling begint met radiofrequentie bevriezen, een revolutionaire benadering van huidverjonging. Deze technologie maakt gebruik van gecontroleerde radiogolven om de huid op cellulair niveau te stimuleren. Het resultaat? Een zichtbare verstrakking en verjonging van de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen. De radiofrequentie-bevriezingstechnologie stimuleert ook de natuurlijke productie van collageen, het essentiële eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit betekent dat naarmate de tijd verstrijkt, je huid er steeds jeugdiger en gezonder uit zal zien.

Elektroportie Bevriezen: Optimalisatie van Huidverzorging

Het tweede aspect van onze Infusionfreeze-behandeling is elektroportie bevriezen. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten van onze speciaal samengestelde huidverzorgingsproducten diep in de huid doordringen. Hierdoor wordt de effectiviteit van de behandeling gemaximaliseerd en worden de resultaten geoptimaliseerd. Deze diepgaande hydratatie en voeding dragen bij aan een gezondere, stralende huid.

Met de Infusionfreeze-behandeling ervaar je niet alleen een verjongende transformatie van je huid, maar ook een algehele verbetering van de huidconditie. Kraaienpootjes worden verzacht, donkere kringen verminderd en vochtwallen verminderd. Bovendien zie je een geleidelijke verbetering van de algehele huidtextuur en -toon.

Bij onze toegewijde professionals ben je in goede handen. Ze zullen een behandelplan op maat voor je opstellen om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen uit de Infusionfreeze-behandeling haalt. Onze missie is om jou te helpen je natuurlijke schoonheid naar voren te brengen en je zelfvertrouwen te vergroten.

Kies voor de Infusionfreeze-behandeling en ontdek een effectieve en luxueuze manier om je huid te verjongen en te laten stralen. Je verdient het om er op je best uit te zien en je best te voelen. Laat ons je helpen om dat te bereiken.

 • Boek Afspraak

  Boek online een afspraak in (ook mogelijk via mail of telefonisch).

 • Intakegesprek

  Tijdens onze eerste kennismaking kunnen wij je huidklachten analyseren.

 • Huidscan & Plan

  Na stap 2 maken wij m.b.v. gespecialiseerde apparaat een huidscan voor een plan op maat.

 • Vervolg Afspraak

  Zodra wij de benodigde analyse hebben gemaakt, kunnen wij een behandelplan opstellen!

1 van 4

Supplementen

Bij La Beauté Unique is het mogelijk om tijdens de behandeling ook supplementen bij te nemen om zo een optimaal resultaat te behalen.

Qms Alpha Detox

Alginaat masker op maat

Medische Microneedling

Booster Peeling

Cryo Mesotherapy

Dermaplaning

Frozen Eyes

Micro Mesotherapy

Coolifting

 • Bij La Beauté Unique bieden wij ook combinatie behandelingen aan. Bij elk bezoek bepaald La Beauté Unique wat jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met ons hoogtechnologisch verzorgingsapparaat aangewezen. Na een zonvakantie, een stressvolle periode, een stevige detox: er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft. Uit ervaring en onderzoek hebben wij zes combinatie behandelingen samengesteld.

  • Combi Signature Hydrafacial & Skinpen
  • Combi Signature Hydrafacial & Freeze Infusion
  • Combi Premium Hydrafacial & Frozen eyes & Freeze infusion
  • Oxygeneo – Tripollar – Micro Mesotherapy
  • Snow facial (reiniging , peeling op maat, Cryo facial)
  • Glow Facial (peeling Vit C , Tripollar , Cryo facial mesotherapy met specifieke serums op maat)