AVI-SLIM infrarood therapie

Werking van AVI-Slim Infraroodtherapie

De binnenwanden van de AVI-SLIM zijn gevuld met 599 toermalijn- en germanium stenen. De infraroodstralen verwarmen deze stenen die hierdoor op een natuurlijke wijze lange golf-infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken. Dit zorgt in zeer korte tijd voor vele positieve effecten. Onderzoeken hebben aangetoond dat toermalijn de bloedcirculatie stimuleert, de stress vermindert, de mentale alertheid bevordert en het immuunsysteem versterkt. Het verwarmt op een zeer aangename wijze de huid, het lymfestelsel, het bloed en het metabolisme. Het lichaam verbruikt calorieën en het metabolisme wordt gestimuleerd. Sommige aandoeningen kunnen zelfs verdwijnen en een betere nachtrust kan het resultaat zijn van een behandeling.

Voordelen AVI-Slim Infraroodtherapie

Gewoon effectief ontspannen en nieuwe energie opdoen

Extra calorieën verbruiken buiten het sporten

Het lichaam helpen ontgiften

Tot 800 kcal verbruik in slechts 40 minuten met de AVI-SLIM infraroodtherapie

Lekker liggen, heerlijk ontspannen en genieten van infrarood helende warmte rondom u, terwijl u gelijktijdig tot 800 kcal kunt verbruiken. Dit kan met de AVI-SLIM; door middel van  infrarood- en toermalijntherapie, een traditionele Japanse methode met moderne technologie.

In de AVI-SLIM zijn de lange golf infraroodstralen zo geplaatst, dat zij optimaal op het lichaam worden gericht. In combinatie met toermalijn stenen kan het lichaam ontgiften, de bloedcirculatie naar spieren en weefsels verbeteren en zonder training een metabole stimulatie uitlokken. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik. Het lichaam ervaart een therapie van een 40 minuten als een 1,5-2 uur joggen: de spieren warmen geleidelijk op, het hart klopt sneller, het bloed stroomt sneller en na verloop van tijd gaan we zweten. Het is mogelijk om in slechts 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken zonder enige vorm van fysieke inspanning.

La Beauté Unique Body Treatments

Deze therapie maakt het mogelijk om:

In 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken

Cellulite te verminderen

Omvang te verminderen

Te detoxen

Heerlijk te ontspannen

 • Boek Afspraak

  Boek online een afspraak in (ook mogelijk via mail of telefonisch).

 • Intakegesprek

  Tijdens onze eerste kennismaking kunnen wij je lichaam- en huidklachten analyseren.

 • Huidscan & Plan

  Na stap 2 maken wij m.b.v. gespecialiseerde apparaat een scan voor een plan op maat.

 • Vervolg Afspraak

  Zodra wij de benodigde analyse hebben gemaakt, kunnen wij een behandelplan opstellen!

1 van 4