Cryo Therapy

Hoe werkt een CRYO behandeling?

De cryolipolyse is een methode om lokale vetcellen te bestrijden door gecontroleerde koeling van (-5 graden C ). Daarbij wordt het natuurlijke stofwisselingsmechanisme (metabolisme) van het lichaam gebruikt. Vetcellen zijn heel koudegevoelig en stoppen hun celactiviteit al bij een temperatuur van 4 graden C. Ze kristalliseren, sterven af (apoptose) en worden de volgende dagen en weken beetje bij beetje door het metabolisme afgebouwd.Daarnaast mag u ook een strakkere huid verwachten.De methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwden de doeltreffenheid van deze methode

Werking van Avifit Cryo

Hoe verloopt de behandeling?

De eerste paar minuten kan de klant tintelingen of kleine prikjes voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat over zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of gewoon even ontspannen. In slechts 40 minuten kunnen buik, maag, flanken, heupen en billen tegelijk behandeld worden. Het is ook mogelijk om voor een duo behandeling te kiezen.

Combineer met EMS Reshape

De CRYO in combinatie met de EMS Reshape geeft spectaculare resultaten.Dat maakt het mogelijk om tegelijkertijd de spieren en het weefsel te stimuleren.Het voordeel hiervan is, dat de vrijgekomen vetcellen veel gemakkelijker kunnen afgevoerd worden in het stofwisselingsmechanisme.

Resultaat

Dankzij de CRYO therapy is het dus mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de taille en heupen aan te pakken. Juist op plaatsen waar men het sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt kan een cryo behandeling zeer effectief zijn. Na de behandeling zal vet in de behandelde zone geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam.

Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 4 tot 8 weken te zien zijn. Omdat het een geleidelijk proces is zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van deze cryo behandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

 • Boek Afspraak

  Boek online een afspraak in (ook mogelijk via mail of telefonisch).

 • Intakegesprek

  Tijdens onze eerste kennismaking kunnen wij je lichaam- en huidklachten analyseren.

 • Huidscan & Plan

  Na stap 2 maken wij m.b.v. gespecialiseerde apparaat een scan voor een plan op maat.

 • Vervolg Afspraak

  Zodra wij de benodigde analyse hebben gemaakt, kunnen wij een behandelplan opstellen!

1 van 4