InfraShape

Revolutionary Infrashape, transform your exercise and body .

Ervaar jij het volgende?

Tijdsgebrek voor uitgebreid sporten, onbevredigende resultaten in de sportschool, verschillende diëten zonder succes geprobeerd, ongewenste love handles of vetrolletjes, gebrek aan conditie, sinaasappelhuid?

Of lichamelijke klachten zoals vochtretentie, fibromyalgie of reuma?

Ontdek een effectieve oplossing: slechts 2 keer per week, 30 minuten per sessie!

Met behulp van een speciaal pak stap je in een luchtdichte cabine die zich tot je middel vacuüm zuigt. Deze onderdruk opent je bloed- en lymfevaten, waardoor opgehoopt vet en afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd. Het resultaat? Een strakkere huid en 4 keer meer centimeterverlies dan met traditionele fitnessoefeningen. Zichtbare resultaten zijn al na 10 sessies merkbaar, en je conditie verbetert aanzienlijk.

Cellulite en vacuümtherapie

Cellulite gaat vaak gepaard met een slechte doorbloeding en ophoping van afvalstoffen. Daar biedt Infrashape een snelle, pijnloze en effectieve oplossing voor. En als jouw cellulite bijzonder hardnekkig is, combineren wij Infrashape met Rollshape en Avi Slim - beide systemen met infraroodtechnologie die dieper gelegen weefsels bereiken en je resultaten verdubbelen!

Werking van InfraShape

Waarom Infrashape?

4 keer effectiever dan traditionele fitness

Zichtbare resultaten in slechts 1 maand

Snel, efficiënt en veilig!

La Beauté Unique Body Treatments

FAQ

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Gemiddeld zijn 10-20 sessies met Infrashape nodig voor het beste resultaat, afhankelijk van verschillende factoren zoals levensstijl, leeftijd, gezondheid en medicatie. Om het optimale resultaat te behalen, raden we aan om de kuur van 20 behandelingen gedurende minimaal 4 tot 7 weken te volgen. Infrashape wordt idealiter 2-3 keer per week gecombineerd met een gebalanceerd dieet voor de beste resultaten.

Zijn er contra-indicaties?

Het gebruik van Infrashape wordt afgeraden bij de volgende aandoeningen en klachten: hartproblemen en/of een pacemaker, trombose en/of ontstekingen van de bloedvaten, epilepsie, zwangerschap (tenzij met toestemming van een arts), ernstige astma (eventueel met toestemming van een arts), extreem lage of hoge bloeddruk (eventueel met toestemming van een arts), en ernstige spataderen (eventueel met toestemming van een arts). Bij twijfel is het altijd raadzaam om eerst je arts te raadplegen.

Welke zones worden behandeld?

Infrashape richt zich met name op het onderlichaam, met een focus op de bekende "3 B's" (Billen, Buik & Benen). Daarnaast heeft Infrashape positieve effecten op je conditie, ademhaling, slaap, vochtafdrijving, spier- en gewrichtspijn, en algehele welzijn. Het helpt je beter in je vel te zitten en bestrijdt effectief cellulite.

Is het zwaar?

In het begin kan Infrashape wat zwaar aanvoelen vanwege verminderde conditie, maar na slechts 2 sessies bouw je snel conditie op. Met minimale inspanning behaal je maximale resultaten met Infrashape.

 • Boek Afspraak

  Boek online een afspraak in (ook mogelijk via mail of telefonisch).

 • Intakegesprek

  Tijdens onze eerste kennismaking kunnen wij je lichaam- en huidklachten analyseren.

 • Huidscan & Plan

  Na stap 2 maken wij m.b.v. gespecialiseerde apparaat een scan voor een plan op maat.

 • Vervolg Afspraak

  Zodra wij de benodigde analyse hebben gemaakt, kunnen wij een behandelplan opstellen!

1 van 4